Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интересно и любопитно
Автор: rt20 Категория: Забавление
Прочетен: 112257 Постинги: 58 Коментари: 16
Постинги в блога от Февруари, 2011 г.
 Как да се справим със тормоза в учелищата ? В този сайт се опитват да отговорят . Кажете НЕ на тормоза !  Аз съм напълно съгласен с гледната точка и подкрепям с две ръце. А вие ?
Категория: Политика
Прочетен: 1205 Коментари: 1 Гласове: 2
  Няколко вица от youtube

освен тях, още вицове можете да намерите тук 
http://vbox7.com/collection:1151889

Категория: Забавление
Прочетен: 1115 Коментари: 0 Гласове: 1
  Излезе нова статия представяща играта Dynasty Warriors Online (DWO). Повечето геймъри са играли раличните части на поредицата, затова няма да я преставям... и без това играта е hardcore hack and slash уникално мморпг в което се избиват хиляди (!!) изчадия за една карта време (или около 15минути). Вижте пълното ревю на http://blog.mmorpg-bg.eu/
Категория: Лични дневници
Прочетен: 800 Коментари: 0 Гласове: 1
    Интервю с най-добрият играч на Medievil Total War, и един от елитните играчи на
Rome total War. Вижте всичко за Total War обществото. 
 
http://blog.mmorpg-bg.eu/?p=148
Категория: Новини
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове: 1
 Това е взето от групата за Rome Total War от форумите ни във Vbox7 :
http://www.vbox7.com/groups/totalwar 

"CD-KEYs, плакати и рекламни материали

От почти месец си експериментирам да правя различни сайтове

и успях да се сдобия с много яко име за сайт http://blog.mmorpg-bg.eu/

В този сайт ще се пише на всякакви теми за игри, без ограничения. Идеята е някои ден ако/когато се разрастне, да се свържем със дистрибуторите на игри Ozone , Pulsar, както и с големите компютърните фирми и да се опитаме да намерим спонсори за cd-key, бонуси,отстъпки ,промоции, плакати, фигурки от игри, джаджи всякакви и т.н които на тях им ги дават именно с такава цел – да ги раздават за реклама.

Ако към сайтът има много голям интерес, ще се опитваме да намираме спонсори за турнири и за организиране на event-и. За да се осъществи всичко това, се набират сътрудници, които да пишат статиите.

 

Който има желание да се регистрира от тук:

http://blog.mmorpg-bg.eu/wp-login.php?action=register

(пише си име и поща, а паролата се получава във пощата и после може да се смени от сайта)"

 

 

 

 

 

 

Категория: Лични дневници
Прочетен: 949 Коментари: 0 Гласове: 1
   Сайтът http://kak-da.combg.eu/ амбициозно си е поставил за цел да отговаря на всевъзможните въпроси "КАК ДА" засега дава добри отговори. Харесва ми. Препоръчвам!
Категория: Лични дневници
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове: 1
09.02.2011 12:17 - mmorpg Igri
 ММОРПГ игрите се радват на огромна поплярност, през последните няколко години. Различните онлайн светове имат популация, по - голяма от България ! Както вървят нещата, тези игри започват да имат все повече и повече съдържание и се првръщат от съзтезателни игри, по-скоро в социални мрежи. Това става бавно и нецеленасочено. Просто самите играчи си организират нещата така, че да си контактуват посредсвом различни програми извън игрите. Създават се форуми, voice чатове, хората се организират в "кланове" и си измисялт "професии". Мнозина изкарват и пари като извършват услуги в тези игри (power leveling е по 10-20$ на час) или продават виртуални предмети в играта. Вече почти изчезнаха "меч за 1000$ в ebay, но за сметка на това, с развитието на Интернет, станаха достъпни много повече начини за плащане. Това доведе до спад в цените на предметите в игрите, с оглед на по - голямата конкуренция. Всекидневно се извършват десетки хиляди "седелки"  за виртуални предмети за истински пари на стоиност под 10$ http://blog.mmorpg-bg.eu/

Категория: Лични дневници
Прочетен: 1233 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 10.02.2011 01:26
  Преди хората, са си представяли Раят като един огромен пир. Ядене пиене, от едната страна нежни младежи свирят на арфи, от другата пищни полубогини ти наливат нектар... Да но на модерният човек, тази "идилия" бързо ще му омръзне. Ще иска Интернет, Facebook, Youtube, форуми блогове. Ще иска да има посещения на профилът му, да го уважават, да няма флейм ... За да се осъществи това, Ангелското Войнство ще се пръсне по форуми и блогове, социални мрежи и прочие благники, предлагани в Райската мрежа. Херувимите ще станат Админи и Модератори и ще освен да плюсват темите и да гласуват за потребители, ще разнасят и райско (кафе с) мляко и амброзия (с водка) по поръчка през райският сайт за услуги (достъпен от тоолбара в райският експлорер). В Сайтовете за запознанства всички ще имат ретинги 9 -10, а броиката на приятелите се измерва във ххх ххх ххх . Мрежата за видео-споделяне (с full 3d , звук, мирис, допир, чувствата на героите и т.н.н) ще изпълняват по няколко милиарда импресии в секунда, без да се задъхват.  Няма да има спам, тролове, тъпи отговори и коменари. За целта цяла армия ангелчета ще модерират 25 часа в денонощтието, за отелят малките тролове в специализирани социални места, където специално обучени ангели се грижат да задоволяват тролските им нужди. И на най-тъпия коментар ще бъде обърнато исканото внимание , преди да се премести в паралелен форум спциализиран и обграден с грижи. СЕО оптимизацията ще се извършва автоматични и вие винаги ще сте на 1во място в търсачките. Дори и когато не ви търсят. И така.... Някои ако се сеща за нещо друго - да драсне едно коменарче : )   платена реклама: http://toto2.rtabg.eu/ - Как да Спечелим Джакпотът !
Категория: Лични дневници
Прочетен: 792 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 05.02.2011 00:11
Търсене

За този блог
Автор: rt20
Категория: Забавление
Прочетен: 112257
Постинги: 58
Коментари: 16
Гласове: 19
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Февруари, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Блогрол